Offentlig ledelse

Vi hjælper offentlige organisationer med at skabe øget værdi for borgerne og for samfundet ved at styrke deres ledelse.

Vi samarbejder med blandt andet KL og Kronprins Frederiks Center for Offentlig ledelse om videns- og metodeudvikling.

Igennem de senere år har vi været leverandør på størstedelen af de tværgående lederuddannelser i staten og har været betroet rådgiver ved flere af de store strategiske ledelsesudfordringer i kommunerne og regionerne.

Få et skræddersyet forløb, der løser jeres udfordringer

Vi designer og gennemfører skræddersyede ledelsesudviklingsforløb, der løser de specifikke udfordringer, som I står overfor nu – og i fremtiden.

I samarbejdet trækker vi altid på ny forskningsbaseret viden om, hvad der virker, kombineret med mange års erfaring med værdiskabende ledelse i andre offentlige organisationer, både som strategiske rådgivere og som konsulenter

Se referencer og udvalgte cases

stemningsbillede

Det siger vores kunder:

Nogle gange får man som kunde præcis, hvad man ønsker, andre gange får man mere. Vores to dage med LEAD hører bestemt til den sidste kategori.”

– David Schjelde, Teamkoordinator i Strategisk HR, Hørsholm Kommune

“Vi har haft meget glæde af samarbejdet med LEAD i forbindelse med udvikling af vores nye 3-i-1-undersøgelse, hvor vi har samlet målinger om ledelse, trivsel og psykisk APV.”

– Runa Brøchner, HR Chef, Skanderborg Kommune.

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med LEAD i 2014 og 2015 om gennemførelsen af en ny ledelsesevaluering – linet op til det nye ledelsesgrundlag, som er inspireret af Leadership Pipeline-modellen, som LEAD vandt udbuddet om og implementerede i alle 6 forretningsområder. Det har været et ualmindeligt godt bekendtskab!”

– Projektleder i Statsministeriet

Vi hjælper blandt andet med:

Agil ledelse og organisering

Vi understøtter jer i at skabe agile processer og organiseringsformer og udvikler ledelsesmæssige kompetencer, der gør jer i stand til at håndtere det uforudsete, fleksibelt og hurtigt lukrere på nye muligheder og implementere nye strategiske beslutninger.

Læs mere om, hvordan vi kan styrke jeres agilitet →
.

Stærkere lederorganisationer med Offentlig Leadership Pipeline

Vi har hjulpet rigtig mange organisationer med at skabe bedre resultater ved at sikre den rette ledelse på det rette niveau og styrke deres lederorganisations samarbejds- og implementeringskraft. Vi trækker på erfaringer fra +5000 ledere i +80 danske organisationer.

Sådan kan vi styrke jeres Leadership Pipeline→

Effektive ledergrupper

En effektiv ledergruppe skaber bedre resultater og er nøglen til styrket sammenhængskraft på tværs.

Se, hvordan vi kan øge effektiviteten i jeres ledergruppe →

Ledelse af den digitale transformation

Når teknologien møder virkeligheden, forandrer det ikke kun hverdagen, men hele den kommunale sektor, velfærdssamfundet og det lokale folkestyre. Vi hjælper jer med at flytte digitaliseringen helt ind i jeres kerneopgave og hverdagsadfærden.

Se, hvordan vi arbejder med digital transformation

Talentudvikling

Strategisk talentudvikling er afgørende for at kunne skabe bedre resultater og håndtere fremtidens udfordringer. Vi hjælper med at udvikle og fastholde jeres talenter – fra topledertalenter til ledertalenter og specialister.

Læs mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres talenter →

Tværgående ledelse

Vi hjælper ledere med at skabe smidige organisationer og kulturer, der åbner op for samarbejde og innovation på tværs.

Få styrket den tværgående ledelse hos jer →

,

LEAD er SKI-leverandør

Som leverandør på delaftale 5 af SKI-rammeaftale 17.11, kan du købe ydelser og uddannelse direkte hos os uden først at skulle have opgaven i udbud.

Læs mere her

Er du interesseret i at høre mere?

claus elmholdt

Kontakt faglig direktør og stifter i LEAD, Claus Elmholdt og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation.

Tlf.: +45 26 14 51 57
Email: ce@lead.eu

Udvalgte referencer

moderniseringsstyrelsen

Talent for ledelse

For at imødekomme stigende krav omkring ledelsesskift og ledelsesopgaver, har LEAD samarbejdet med Moderniseringsstyrelsen om udviklingsforløb for medarbejdere, der har potentiale til at blive ledere af medarbejdere.

nuukkommune

Nyt ledelsesgrundlag

I Kommuneqarfik Sermersooq i Grønland oplevede de – ligesom i mange andre offentlige og private organisationer – til tider udfordringer med at få implementeret deres gode udviklingsprojekter. Helt konkret blev der efterspurgt større klarhed omkring roller, ansvar og opgaver i kommunen.

Derfor kontaktede de LEAD, og i et tæt samarbejde har vi fået udviklet og implementeret et nyt ledelsesgrundlag, der har skabt klarhed og engagement blandt alle ledere og medarbejdere.

KL

Rådgivning og undervisning af direktører, chefer og ledere

LEAD har rådgivet og undervist ca. 500 offentlige direktører, chefer og ledere på KL’s årlige ledertræf 2016 i, hvordan man kan arbejde i krydsfeltet mellem strategiudvikling, implementering og ledelsesudvikling gennem Den Nye Syntese.

Få inspiration i vores vidensunivers

Vi skaber løbende ny og forbedret viden, der kan bidrage til at skabe bedre ledelse og bedre organisationer.

Den viden deler vi i vores vidensunivers, hvor du blandt andet kan få:

Få mere viden →

Case: Sådan satte Hvidovre kommune borgerne i centrum

Sammen med Hvidovre Kommune har vi udarbejdet et nyt ledelses- og medarbejdergrundlag, der sætter en tydelig fælles retning for kommunen.

Det fungerer samtidig som en løftestang for at sætte borgerne i centrum og optimere det tværgående samarbejde. Udgangspunktet er Ny Syntese.

.

Se ledelsesgrundlaget →